tisdag 1 december 2009

Rörig dag - men slutet bra

Här kommer så foto på julkalendern
Idag har jag haft fullt upp med 1. dagen på månadsbokslutet. När jag kom hem hade datorn lagt helt av. Efter att min son hade jobbat någon timme med den kan jag nu arbeta på den. Hur länge är det ingen som vet. Men jag fick kollat vad som skulle göras på dagens lucka i julkalendern och jag fick läst alla dagens bloggar. Det är så roligt och inspirerande.

måndag 30 november 2009

Då var det dags igen...

Nu har jag stickat klart min tröja för andra gången. Jag är inte helt säker på att den är bra den här gången heller. Det är svårt att se hur den passar på ryggen vid ärmarna. Jag är nöjd med kvaliteten och med halsen. Då får jag titta lite mera och bestämma mig för om den är klar eller om den skall ändras en gång till!
Sedan har jag köpt garn till Johannas julkalender. Förra året hann jag aldrig med - det skall det ändras på i år. Kvällen har jag annars använd till att hänga små paket på vår julkalender. Smågodis till varje dag - en eller två till varje "barn" (de är 14 och 16). Det är en vacker kalender som jag är mycket glad för, min bror har sytt bilden och min mamma har broderad detaljer och hela stjärnhimmeln som är vita små pärlor. Kanske kan jag få in en bild på den senare idag!