lördag 3 oktober 2009

LATIN

Nu kom utmaningen. Och vilken utmaning. Det var riktig bra prickat.... Jag har stickat kroppsnära förut, men det var då jag var ung och nästan alla formar kunne visas. Nu gäller det att hitta på någonting som kan visa och dölja så att resultatet bliver vackert till mig!

Något till överkroppen måste det nog bli - det är mest användbart. En tunika, en liten kofta eller en sweater. Det tål att tänka på.

Garnet skall inte vara för kraftigt och så är det det med färgen/färgarna.

Nu skall jag tänka till och titta lite i böcker - det gäller att suga på karamellen så att det blir en riktig njutning... För det har jag tänkt mig att denna utmaning skall bli.

Tack Lisa -det skall bli så roligt!

tisdag 29 september 2009

I väntans tider

Dagen började med en smärra chock - iskallt ute!! Jag stack iväg på cykel och kom bara en liten bit på väg då jag kände att jag borde haft vantar på mig. Innan jag var på arbetet var händerna så kalla att det gjorde ont. Igår hade jag faktisk sandalar på för sista gången i år så det var en överraskning att kylan kom så fort.



Då är det så sista dagen för anmälningar till So you... i morgon. Det ser ut som om vi blir många. Jättekul!

Jag har tittat på stickor och tänkt lite över vilka jag skulle vilja ha. Nu har jag bestämt mig för att vänta med att köpa något tills jag har fått min utmaning. Garn har jag också kollat och tycker att det finns mycket väldigt vackert och många spännande/läckra kvaliteter att välja mellan.

Jag har tittat i stickböcker för att komma ihåg och bli inspirerad och inspirerad det blir jag. Idéer till projekt som kanske kan bli något någon gång. Men just nu stickar jag strumpor för inte att bli fångad av något innan jag skall igång med Holliwood week.

söndag 27 september 2009

Nu är jag igång..

JA - nu har jag skickat iväg min anmälan. Det var mycket svårt att bestämma vilken dansstil jag dansar, men jag tror att jag hittade rätt.

Det skall bli så kul att börja igen. Sedan jag hittade utmaningen har jag tänkt mycket på stickning. Jag har stickat i många år men inte så mycket de senaste 10 åren. Lite småprojekt har jag haft men inte de stora som man ger mycket tid och som poppar upp varje gång man har tid över. Just nu stickar jag strumpor för att komma lite igång. Nu tänkte jag att jag skall kolla upp vad det är för specialstickor som jag har läst om i de olika bloggar jag följer. Det kan kanske också vara bra att se på lite olika nya garner som finns. Det kan vara ett första steg på utmaningen. Och är man lite otålig som jag känner mig nu så kan det ju vara bra att ha lite för sig.